Jippi

Publisert 4. september 2017

 

 

Vi har kommet til det tidspunktet på året hvor vi får litt tid til å puste og se tilbake på hvilke jobber vi har utført i 2017.                                                                                                                                                     Det starter med Trondheim Calling og Rørosmartnan i februar

Så durte vi i gang med 5 russearrangement i god dialog med Trondheim Spektrum og Stian Hoel det er alltid artig å samarbeide med dere.                                                                                     Innimellom der fikk vi gleden av å jobbe med Jon Vu-Yen Nguyen og hans visjon om å lage en unik festival i en bakke derav navnet Bakkefestivalen. Tusen takk for en artig utfordring.   Samtidig hadde vi ansvar for Jassfest så det ble en flying start på Mai.

Vi var så heldig å få lov å jobbe under Rally Vm på Hell i første helgen i juni, som om det ikke var nok så hadde vi Juba Juba, Ladehammeren og Melhusfestivalen samtidig, en travel helg kan du si. Vi durte videre med prosjekt som vi fikk gjennom Heramnn Ørn Vidarson og Marianne Øverbø Olsen i fra Technoort dette vokste fort i omfang og ga oss masse spennende utfordringer; vi snakker selvfølgelig om Starmus. Glemte jeg å nevne Jubileum for Sunndal Sparebank gjennom Per Evjen, et av mange oppdrag han server oss med.

Så begynner vi med juni og Jon Fogerty for Trondheim Concerts med påfølgende humordager på Høylandet vi har hvert fall en variert hverdag, for å understreke dette følger vi på med Tydalsfest og en flott invitasjon fra Protect vakthold og sikkerhet på Malakoff-festivalen.

Deretter er det Robbie Williams og Granåsen som gjelder, pluss at vi hadde  Strandafestivalen, Trondheim Matfestival, sommerfest på Melhus og Frøyafestivalen så tenkte vi at det roet seg men nei vi hadde «glemt» Åge på Sverresborg med rask gange til Pstereo, takk til Bård Flikke og Gaute Karlsson Før vi avslutter med Maker Faire, Gjenbruksdagen, Agrisjå og Hell Blues.

Kommende arrangement som vi gleder oss til er UKA og det gode samarbeidet med Lars Alme og Studentersamfunnet med påfølgende konsert i Spektrum og Deep Purple.

Oppå alt dette så leverer vi utstyr i form av Barrikader, gjerder i alle format, toaletter/urinaler vi leverer førstehjelp med kvalifisert personell og bistår med hjelp på å lage ros-analyser og møter med offentlige etater til mange av de arrangementene som nevnt over

Det er viktig å huske på er at vi har mange utesteder å serve hele året igjennom og vi er så heldig å få flere med på laget. Dette kan vi takke alle de fantastiske ansatte vi har som står på og gjør en utrolig jobb for PCM. Som dere skjønner har vi en spennende og utfordrende jobb i PCM og vi trenger flere dyktige medarbeidere i framtiden, ryktene svirrer om flere oppdrag til neste år og vi gleder oss allerede.

På vegne av Pcm/security/utleie/sanitet.

Eskild Risnes