Samarbeidspartnere

 

Melhus Bil

Melhus Bil Trondheim og Melhus Bil Orkanger er Midt-Norges største Ford-forhandlere.
De selger både nye og brukte Ford, samt andre brukte biler.De har anledning til å ta din gamle bil i innbytte, uansett prisklasse.
De har også et topp moderne verksted og delelager med svært dyktige fagfolk.
Melhus bil levere biler i sommerhalvåret som gjør at vi i PCM utleie kan få levert utstyr til alle arrangementene vi har.

 

Revio AS

revioPCM har en samarbeidsavtale med Revio AS, som produsere materiale for e-læring for oss. eKademia er et nettbasert læringsverktøy som gjør det enkelt for oss å drive kvalitetssikret opplæring. Opplæring og veiledning er en av de viktigste utviklingsverktøyene for oss i PCM.

 

prosec_logo_112x121Pro Sec

Pro Sec leverer i dag sikkerhetstjenester til konserter med internasjonale artister. Pro Sec har jobbet fra Midnattsolfestivalen i Lakseelv i nord til Quart festivalen i sør. PCM Security og Pro Sec samarbeider rundt ordensvakter og vektere på ulike type oppdrag.

Vectrocon

Vectrocon_Logo_2

Vectrocon er et tradisjonelt vaktselskap med et bredt tjenestespekter. Våre oppdrag bærer preg av høy kompetanse, hvor service og løsnings orientert utførelse står sentralt.
Vi har siden oppstart levert både manuelle og tekniske løsninger og har således bygd en solid plattform innenfor de ulike tjenestegrener.

foraas_logo_112x121Foraas Områdesikring

PCM har en samarbeidsavtale med Foraas Områdesikring AS, som har mer enn 30 års erfaring med sikring av verdier og områder. Foraas er Midt-Norges største leverandør innen områdesikring.

Fortell oss hvem du er - vi kontakter deg

Henvendelsen ble sendt. Vi tar kontakt så raskt vi kan.
Ett eller flere felt inneholder feil. Vennligst kontroller og prøv på nytt.
En feil oppstod under sending, vennligst igjen. Hvis problemet vedvarer kan du sende e-post direkte til post@pcm-as.no.