Utdanning

Vectrocon_Logo_2

PCM Security kursavdeling er etablert for å kunne tilby både kunder og ansatte muligheten til å ta nye og eksisterende kurs innenfor sikkerhet og restaurant bransjen.

Våre Vekterkurs holdes i regi av Vectrocon AS

Det er et krav om at alle som skal jobbe som vakt skal inneha ordensvaktkurs og etter hvert vekterutdanning. PCM utdanning skal legge dette til rette slik at alle ansatte, samarbeidspartnere og de som ønsker å jobbe hos oss skal kunne få mulighet til å ta disse kursene.

PCM utdanning skal kunne levere kurs innenfor vakt og sikkerhetsbransjen, som ordensvakt kurs, vekterkurs Trinn 1-3, samt interne kurs og kvalitetssikring. PCM Security har lang og god erfaring med utelivsbransjen og festivaler, og ser kanskje nettopp derfor at kompetanse og kvalitet er viktig for å kunne levere trygt og profesjonelt personell til ulike arrangement.

PCM er et selskap som er i vekst, og som har et stort fokus på service, tillit og trygghet. Det er nettopp derfor at vi ønsker at nytt og eksisterende personell skal kunne få tilbud om kursing og kompetanse heving gjennom oss, slik at vi kan utvikle oss sammen med de ansatte og kunne tilby kundene våre profesjonelle vakter med god kompetanse.

 

Fortell oss hvem du er - vi kontakter deg

Henvendelsen ble sendt. Vi tar kontakt så raskt vi kan.
Ett eller flere felt inneholder feil. Vennligst kontroller og prøv på nytt.
En feil oppstod under sending, vennligst igjen. Hvis problemet vedvarer kan du sende e-post direkte til post@pcm-as.no.